Hundfoder utan spannmål – Våra älskade vänner förtjänar det bästa

Spannmålsfritt Hundfoder

Inlägget är delvis reklam för VetZoo, Animail och Granngården och innehåller annonslänkar

Purenatural Grain Free Lamb hundfoder utan spannmål

Ett högkvalitativt spannmålsfritt torrfoder för vuxna hundar.

Purenatural Spannmålsfritt hundfoder med smak av lamm är ett komplett högkvalitativt hundfoder som passar utmärkt till vuxna hundar. Purenatural spannmålsfritt lamm är berikat med en hög kvalité av benfritt lammkött och endast naturliga råvaror. I fodret används kolhydrater som sötpotatis och potatis som en lättsmält källa i stället för spannmål. Genom att lägga till mynta, C- och järnvitaminer tillgodoses även hundens behov av vitaminer och mineraler. Vilket är viktigt för hundens hälsa. Omega-3 syrorna tar väl hand om pälsen på hunden och de krispiga bitarna tar hand om tänderna. Den höga kötthalten innebär att fodret är berikat på mycket protein och mindre fett. Fodret fungerar bra att använda på små som stora hundraser. Purenatural Spannmålsfritt med smak av lamm är ett komplett högkvalitativt hundfoder utan spannmål som passar utmärkt till vuxna hundar.

Efter det att jag själv läst många positiva kommentarer om spannmålsfritt Purenatural Grain Free, beslutade jag att testa på min snart nioåriga tik. Efter ett kort tag upptäckte jag, till min förvåning, att allt jag läst om fodret stämde.
Pälsen blev både glansigare och fin, dessutom lättare att reda ut. Efter att hon i nästan hela sitt liv har haft problem med matsmältningen och antigen varit för hård eller för lös i magen, är hon idag helt perfekt i sin avföring.
En sak till som verkligen förvånade mig, är hur hon har ändrat sitt sätt. Ifrån att jag under den sista tiden trott att hon varit lite deprimerad så vände det helt efter att ha använt detta foder under en kort tid.
Nu är hon glad, pigg och med på de mesta!

Purenatural har ett bredd sortiment för alla djur och många olika smaker.

Vet Zoo

VetZoo är Sveriges ledande butik på nätet för djurägare. Hos Vet Zoo finns ett stort och brett sortiment av kvalitetsprodukter som levereras snabbt ända fram till din dörr. Du behöver inte vara hemma för att ta emot ditt paket. Handlar du för över 500 kr betalar du ingen frakt. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning. Som kund hos VeZoo har du allid fri returrätt i 30 dagar. VetZoo uppfyller Trygg e-handels krav. Sortiment Du kan lita på att produkter du köper hos Vet Zoo lever upp till dina och ditt husdjurs krav. Hos dom finns de bästa produkterna för:
  • Hund
  • Katt
  • Smådjur
  • Fisk
  • Fågel

Tips och råd angående spannmålsfritt hundfoder

Det går inte förneka att hundfoder utan spannmål blir alltmer populärt idag, men varför? Jo för att spannmålsfritt har ett antal fördelar att erbjuda för en hund, speciellt när det gäller viktkontroll och allergier. Med detta i åtanke, låt oss visa er några viktiga tips och råd som är värda att känna till ifall du tänker byta till spannmålsfritt hundfoder.
  • Reducera allergier – Att reducera allergier är en stor orsak till populariteten hos spannmålsfritt hundfoder. När du har uteslutit medicinska problem genom diskussion med din veterinär, så är det ofta ett bra steg att välja hundfoder utan spannmål om det finns allergier. I många fall kommer spannmålsfritt hundfoder att minska eller fullständigt utrota hudallergier, flatulens, diarré, öroninfektioner och eventuellt repetitivt beteende som att slicka eller tugga.
  • Viktkontroll – är en annan anledning till att många hundägare föredrar spannmålsfritt hundfoder, eftersom den lägre kolhydratvolymen bidrar till att minska kalorierna i den dagliga kosten, vilket möjliggör enklare viktminskning och viktkontroll.
  • Hälsosamma kolhydrater – används ofta i hundfoder utan spannmål, så du kan exempelvis se ingredienser som morötter, ärter, sötpotatis och liknande, som vanligtvis kommer att ha mer näring än vad spannmål har.
  • Enklare matsmältning – är en annan viktig fördel med spannmålsfritt hundfoder. Dessa ingredienser tenderar att ha högre protein och fettinnehåll och en lägre mängd kolhydrater, vilket vanligtvis möjliggör enklare matsmältning, vilket är viktigt för hundar som kan ha lite känsliga och oroliga magar.

Här kan du läsa mera om hundmat online

Tips för att förenkla vardagen för dig och din hund. Skaffa en foderautomat läs genom att klicka på länken om hur dessa maskiner fungerar.

Facebook Kommentarer