Foderautomat till katt och hund bäst i test 2023

Bästa foderautomat till hundar och katter – enligt både användare och experter. Men hur gör man för att välja rätt? Vi har letat efter de bästa i test, med utgångspunkt från en enkät till experter i ämnet.

Är du trött på att fylla på maten hela tiden? Då kan en foderautomat vara lösningen. Det finns alltifrån billiga modeller till dyrare med större utbud, men hur vet man då vilken som är bäst? I denna artikel låter vi både användare och experter svara på frågan. Läs mer om vad de svarat nedan.

Det är inte helt lätt att hitta en bra foderautomat som passar både en stor och liten katt eller hund. Det finns många olika typer på marknaden, från billiga foderautomater till dyrare modeller med mer utbud. Vilken fungerar bäst? Här listas de som både experter och användare vittnat om att vara bra, och vi går igenom deras egenskaper.

Läs även: Foderautomat test – en guide till dig som vill spara tid och pengar

Det finns många saker att tänka på när du ska köpa en foderautomat. Vilken typ av automat passar bäst för dig och din katts eller hunds behov. Här djupdyker vi ner i detaljerna.

Foderautomat bäst i test 2022

eyenimal smart tiny feeder

#1 EYENIMAL SMART TINY PET FEEDER FODERAUTOMAT MED KAMERA

Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder är en enkel och lättanvänd foderautomat som ansluts till ditt Wi-Fi så att du kan schemalägga, anpassa och övervaka ditt djurs måltider från din mobiltelefon!

En enkel och lättanvänd foderautomat för din katt eller hund! Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder ansluts till ditt Wi-Fi så att du kan schemalägga, anpassa och övervaka ditt husdjurs måltider från din mobiltelefon!

Matdispenseraren är tillverkad av livsmedelsgodkänd plast och kan snabbt och enkelt programmeras med den kostnadsfria appen ”Eyenimal Smart Feeder” för smarttelefoner (iOS & Android).

Maskinen kan laddas med upp till 4,5 liter/2,5 kg torrfoder, och du får meddelanden när fodret behöver fyllas på. Planera upp till 12 måltider per dag med 10-100 g torrfoder per måltid. Du kan också ge ditt husdjur manuell utfodring via appen!

Foderautomaten ansluts till ett vanligt eluttag och levereras med en nätadapter. Foderautomaten har ett tvåvägs-ljudsystem så att du både kan prata med och lyssna på ditt husdjur.Automaten har också möjlighet att spela in foton via appen.

Facebook Kommentarer