Om Oss

Hej och välkommen till Pearl Harbour,
Jag har 30 års erfarenhet av hundar och min kennel startade jag för 10 år sedan. Under den tiden fram till idag har jag hunnit med åtskilliga kullar. Jag har fortfarande kontakt med de flesta valpköparna vilket jag är mycket stolt över. Vår kennel är inte så stor och det gör att vi lägger ned väldigt mycket tid på valparna. De är familjära och inte rädda av sig då de växer upp mitt i en familj med både barn och andra djur.

Då vi värnar om  både valp och dig som köpare ber vi dig berätta lite om dig själv. Allt för att vi ska kunna matcha den valp som passar just din personlighet och livsstil. Naturligtvis kommer vi att samverka med dig så att du känner dig delaktig i valet av din nya familjemedlem.
Som valpköpare bjuder vi på en valpkurs hos din närmaste Brukshundklubb. Allt för att du och din valp ska lära känna varandra och bygga ett band som kommer bli starkare ju mer ni jobbar tillsammans. Bandet som ni kommer att knyta mellan er kommer att växa ju mer tid och träning ni spenderar tillsammans. Du kommer se att valpen längtar till den lilla arbetsstunden som ni kommer att ha. Kanske öppnar det upp nya möjligheter och fortsatta kurser som passar för dig och din hund.
Tillsammans med valpen följer även ett valpkit med som innehåller en första hjälpen låda, förvaringslåda för torrfoder. 1,5 kg torrfoder, 3 dl blött foder. Portabel vattenskål, leksak och snuttefilt med mammans och syskonens lukt. Valparna är både chippade, besiktade och vaccinerade.

I den bifogade pärmen finner du alla nödvändiga papper, en dokumentation från valpens födsel fram till leveransen. Naturligtvis är du välkommen att besöka valpen och följa dess utveckling fram till det att vi levererar den vid 8 veckors ålder.

Om mig själv

De valpar jag föder upp är små individer och jag behåller alltid en valp från varje kull. Det har gett mig mycket glädje och många härliga stunder tillsammans med mina hundar. Träningstimmarna på gräsmattan utanför huset är många. Jag har även tagit en del kurser på SBK mest i lydna och agility. Inför varje träningstillfälle tar jag på mig min hundförarväst. Hundarna blir som galna för de vet att nu blir det jobba av och det finns inget roligare. Det har inte blivit så många utställningar under åren som jag önskat, men det har alltid blivit vinst när jag ställt upp i en tävling. Så trots att det inte blivit så många utställningar så vittnar prishyllan om något annat.